Začetek Stolpnica Bežigrad
Stolpnica Bezigrad


IZREDNA LOKACIJA, SODOBEN IZGLED, PESTER NABOR RAZLIČNO ZASNOVANIH STANOVANJ, ENERGETSKO VARČNA STANOVANJA, ATRAKTIVNA LEGA POSLOVNIH PROSTOROV IN LOKALOV. VSE TO SO SAMO NEKATERE LASTNOSTI, KI BODO ODLIKOVALE NOVO STOLPNICO V BEŽIGRADU.

 

Stolpnica Bezigrad 01

Stolpnica Bežigrad bo umeščena v križišču med Dunajsko cesto, ki bo mejila z stopnico Astra na vzhodni strani in cesto Bežigrad na južni strani. Namen oblikovanja in umestitve stolpnice je pridobitev kvalitetnega bivalnega okolja tako za stanovalce kot za lastnike poslovnih prostorov.

V stolpnici Bežigrad je predvidenih 137 sodobnih stanovanj različnih velikosti, v izmerah med 27 in do 117 m2 stanovanjske površine. Stanovanja se bodo nahajala v enajstih etažah, v pritličju stolpnice pa bodo prostori namenjeni poslovni dejavnosti. Za parkirišča bo poskrbljeno v podzemni garaži, ki se bo nahajala pod stolpnico v petih etažah. V zunanjem delu stolpnice ne bo zunanjih parkirišč tako, da se bo okolica uredila z zelenicami in nasadila z drevesi.

 

Dodatne odlike, ki vas bodo prepričale za bivanje v stolpnici so odlična lokacija, ki ponuja vso infrastrukturo v neposredni bližini, peš dostop do šol, vrtcev, bank, trgovin ter velik poudarek na izboru kvalitetnih in sodobnih materialov.

 

 

Stolpnica Bezigrad 03

Stolpnica Bezigrad 02